Agilis programozási módszertan tanfolyam

AGILIS PROGRAMOZÁSI MÓDSZERTAN TANFOLYAM

Miről szól az Agilis programozási módszertan tanfolyam?

Mi számít a legkritikusabb követelménynek a szoftverfejlesztésnél? A gyorsaság, pontosabban a minél gyorsabb üzembe helyezés. Egy szoftverfejlesztő csapatban ezért nélkülözhetetlen az agilis módszertan ismerete és használata! A megfelelő csapatmunka ugyanis elengedhetetlen a sikerhez.

 

Az agilis folyamatokban átfedik egymást a specifikáció, a tervezés, a fejlesztés és a tesztelés. A módszertan értelmében nem teljes egységként fejlesztenek le egy szoftvert, hanem kisebb elemenként. A kisebb lépések során a rendszer újabb és újabb funkciókkal bővül.

 

Az agilis módszertan elősegíti a csoportmunkát, együttműködést, a fejlesztést és a folyamat alkalmazkodását a projekt teljes életciklusán keresztül!

 

Oktatónk multinacionális vállalatnál és felnőttképzésben, iparági és oktatási tapasztalattal rendelkező, Agilis módszertanban jártas okleveles mérnök informatikus.

KINEK AJÁNLJUK TANFOLYAMUNKAT?

Mindenkinek, aki szoftverfejlesztési projektekben szeretne részt venni, és főleg projektmenedzsereknek, szoftver architecteknek, fejlesztőknek, tesztelőknek és integrátoroknak.

 

Megszerzett tudásoddal aktív és hatékony tagja lehetsz egy agilis szoftverfejlesztő csapatnak függetlenül attól, hogy milyen szerepkörben dolgozol a csapatban (projektmenedzser, fejlesztő, tesztelő, vagy akár integrátor).

Előfeltétel

  • A tanfolyam elvégzéséhez ajánlott a programozási alapismeret megléte, de nem kötelező!

Agilis programozási módszertan tanfolyam - időpontok

További információ

 

Augusztusban három hét nyári szünetet tartunk!

Kargli Mirjam  •    + 36 1 887 2312  •    info@soterline.hu

Az Agilis programozási módszertan tanfolyam tematikája

  • Programozási/Szoftverfejlesztési módszerek/Modellek áttekintése. Történeti áttekintés és fejlődés.
    • Monolitikus, moduláris, strukturált, procedurális, OOP.
    • Vízesés modell, V-modell, Agilis módszer, Scrum
  • Egy mai szoftverfejlesztő team szerepkörei: project manager, sw architect, sw developer, sw integrator, sw tester.
  • A csapatmunka eszközei: követelménykezelő eszközök, feladatkezelő eszközök, verziókövető rendszerek (gyakorlati példákon keresztül).
  • Agilis módszertan részletes bemutatása, Scrum
  • Szoftver tervezési eszközök, modellezés, UML diagramok.

Együttműködő partnereink

Amennyiben a képzés után el szeretnél helyezkedni, együttműködő partnereink segítséget nyújtanak.

Manpower Group

Magyarországon 1990 óta dolgozunk azon, hogy a munkakeresők és a munkaadók egymásra találjanak. Munkavállalók ezreinek sikerében osztozunk, akik tanácsadóink segítségével találták meg a nekik megfelelő munkahelyet.

A Manpower a világ vezető munkaerő-piaci szolgáltató vállalatának a ManpowerGroup-nak a tagja, amely naponta több mint 600 000 munkavállalót és több mint 400 000 vállalatot kapcsol össze világszerte. 80 országban, közel 3 500 irodánkon keresztül kínáljuk megoldásaink széles választékát, választ adva a munkaerő-piaci nemzetközi és helyi kihívásaira.

Bővebben...

KELLY - Munkaerő-közvetítés és kölcsönzés – kicsit másként

William Russell Kelly 1946-ban nyitotta meg a Kelly Services első irodáját a Michigan állambeli Detroitban. Mindössze két munkatársa volt – és egy határozott elképzelése arról, hogy minden egyes ügyfelet úgy kell kezelni, mintha ő lenne az egyetlen. William Russell Kelly úttörő szerepet játszott az általunk ma ismert munkaerő-közvetítési és kölcsönzési ipar kialakításában....
Bővebben...

Pannon Work Zrt. - Komplex HR szolgáltatás

A Pannon-Work Csoportban valamennyien azon dolgozunk több mint 28 éve, hogy az együttműködést hasznosnak ítélje minden ügyfelünk, akiket 16 hazai és 3 külföldi kirendeltségen várunk. Szolgáltatási portfóliónk a munkaerő-kölcsönzéstől a toborzás, közvetítés, ...
Bővebben...

Mennyit keres az informatikus? Íme a 2017-es számok!

Megjelent a 2017-es Hays Salary Guide kiadványa különböző szakterületetek, köztük az informatikusok havi bruttó forint alapú minimum, maximum és átlagbéreivel. A tapasztalt informatikusok fizetésének maximuma egyre több munkakörben kezdi átlépni az egymilliós határt.

Mennyit keresnek a Java-programozók?

Sorozatunk előző részeiben azt mutattuk be, hogy mennyit keresnek a HR-esek és a call centeresek, most nézzük mennyit lehet keresni Budapesten, illetve vidéken, kezdőként, illetve pár éves szakmai tapasztalattal, ha Java-programozóként akarunk dolgozni. Az adatokat a fizetesek.hu béreket összehasonító oldaltól kaptuk.

Több tízezer informatikusra lenne szükség Magyarországon

Nagyszabású konferencián mutatják be holnap a Digitális Munkaerő Programot, amelynek egyik fő célja az informatikusok és a digitálisan magasan képzett szakemberek képzésének támogatása. Magyarországon több mint 22 ezer informatikus hiányzik. A Digitális Munkaerőpiac 2017 elnevezésű rendezvényen a digitális szempontból lemaradt mikro-, kis- és középvállalkozókat segítő Modern Vállalkozások Programjának eddigi eredményeiről is beszámolnak. A Digitális Jólét Programért felelős miniszterelnöki biztos, Deutsch Tamás, aki a konferencián előadást tart, az Origónak azt mondta: a kkv-k lemaradásban vannak a nagyvállalatokhoz képest.