C# fejlesztő (WEB) tanfolyam

C# fejlesztő (WEB) tanfolyam

A képzésről röviden

A C# programozási nyelvet többek között óriásvállalatok (pl. Microsoft) bizonyos weboldalainak elkészítéséhez használják. C# fejlesztő képzésünk elvégzésével a C# és egyéb fontos ismeretek (pl. SQL, HTML, Javascript használata) elnyerésével Te lehetsz az, aki profi webalkalmazásokat, korszerű reszponzív weboldalakat készíthet egy szervezet számára. Hogy teljes legyen a kép, mindezt olyan szakemberektől tanulhatod meg, akik jelenleg is a szakmában dolgoznak. Tudásod így a lehető legaktuálisabb lesz, amit a munkaerőpiacon is értékelnek majd.

Miért válaszd ezt a képzést?

 • Mert weboldalakra minden vállalatnak, intézménynek szüksége van
 • Mert a tanfolyam végén igazi szakemberré válsz majd, akit az igényes, jól használható weboldalairól, webalkalmazásairól fognak ismerni
 • Mert a C# programozási nyelvet ismerő informatikusnak mindig nagy hasznát veszi egy haladó szellemű munkáltató
 • Mert a reszponzív weboldalak készítésével azonos élményt nyújthatsz a látogatóknak, használjanak akár számítógépet, notebookot vagy okos eszközöket. Ez nagyon sokat számít az oldal megrendelőjének!
 • Mert nem kell félned attól, hogy szakmád elavulttá válhat
 • Mert intenzív képzés, amely munka mellett 5 hónap alatt elvégezhető
Csapj le egy remek lehetőségre!

Csapj le egy remek lehetőségre!

C# fejlesztő tanulóként egy új világ fog megnyílni előtted, amiben intenzív kurzusunk segítségével nem lesz nehéz kiismerni magad, és egy olyan modern szakmát sajátíthatsz el, amire mindig büszke leszel.

Tanulj és fejlődj villámgyorsan!

Tanulj és fejlődj villámgyorsan!

Tanfolyamunkat 5 hónap alatt elvégezheted, akár munka mellett is. Az intenzivitás azonban nem megy a hatékonyság rovására, ami kiváló szakembereinknek, illetve a logikusan felépített tanmenetnek és tananyagnak köszönhető.

Erősítsd az ütőképes IT szakemberek csapatát!

Nyerd el a tudást, amivel kiemelkedőt alkothatsz!

Természetesen nem a Batmobil szoftvercsomagjára gondolunk, de C# fejlesztőként így is rengeteg lehetőséged lesz, hogy egyedi, újszerű és hasznos programokat hozz létre.

Nyerd el a tudást, amivel kiemelkedőt alkothatsz!

Erősítsd az ütőképes IT szakemberek csapatát!

Az IT szféra munkavállalóinak egyik elsőszámú jellemzője a tartós versenyképesség. Ennek megfelelően rendkívül keresett szakemberek, akiknek már kezdő fizetésük is magas. Itt az ideje, hogy te is közéjük tartozz!

Mennyi időbe telik a C# fejlesztő képzés elvégzése?

 • Képzésünket munkaidő mellett 5 hónap alatt tudod elvégezni,
  a pontos befejezési időpontról érdeklődni tudsz a megadott elérhetőségeinken
 • Az órák heti két alkalommal vannak kedden és csütörtökön 17:30-tól,
  mindegyik alkalommal 5 kontaktóra (5x45 perc)

Előfeltétel

 • érettségi
 • logikai érzék
 • alapszintű angol nyelvtudás
 • érdeklődés

Indulással kapcsolatos adatok

Indulás:
2017.10.03.

Oktatás típusa:

Kontaktórás

 

Oktatási napok - időpontok:

Kedd, Csütörtök: 17.30 - 21:15


Összköltség - részletfizetés:

400 000 Ft +Áfa - bruttó 508 000 Ft
Részletekben:
5 x 80 000 Ft +Áfa - bruttó 101 600 Ft

Egy összegben való fizetés esetén 10% kedvezmény!

A C# fejlesztő tanfolyam tematikája

Felvétel

A gyakorlati órák alkalmával mindent rögzítünk, amit a kivetítőn látsz. A felvett anyagot bármikor visszanézheted, ha otthon gyakorolnál.

 • .NET / VS bevezető
 • C# bevezető
 • OOP
 • LINQ 1
 • .NET BCL
 • Design Patterns
 • Verziókezelés
 • SQL alapismeretek
 • Repository
 • ADO.NET
 • ASP.NET MVC
 • Web fejlesztés
 • Xamarin

Elméleti óraszám: 65
Gyakorlati óraszám: 142

Vezető oktatóink

Péter Vaskó - Senior Software Developer

Vaskó Péter 
Senior Software Developer

"Találj valamit, amit szeretsz csinálni, és akkor soha többé nem kell majd dolgoznod az életedben."
Harvey MacKay

 
Ha szeretnél megtanulni programozni, akkor jó helyen vagy! Nem lesz könnyű, nagyon sokat kell tanulni és nem biztos, hogy minden elsőre sikerül, de ne aggódj ezekből lehet a legtöbbet tanulni! A legfontosabb amire szükséged van az a szorgalom!

Papp Róbert - C# engineer

Papp Róbert
C# engineer

Együttműködő partnereink

Manpower Group

Magyarországon 1990 óta dolgozunk azon, hogy a munkakeresők és a munkaadók egymásra találjanak. Munkavállalók ezreinek sikerében osztozunk, akik tanácsadóink segítségével találták meg a nekik megfelelő munkahelyet.

A Manpower a világ vezető munkaerő-piaci szolgáltató vállalatának a ManpowerGroup-nak a tagja, amely naponta több mint 600 000 munkavállalót és több mint 400 000 vállalatot kapcsol össze világszerte. 80 országban, közel 3 500 irodánkon keresztül kínáljuk megoldásaink széles választékát, választ adva a munkaerő-piaci nemzetközi és helyi kihívásaira.

Bővebben...

KELLY - Munkaerő-közvetítés és kölcsönzés – kicsit másként

William Russell Kelly 1946-ban nyitotta meg a Kelly Services első irodáját a Michigan állambeli Detroitban. Mindössze két munkatársa volt – és egy határozott elképzelése arról, hogy minden egyes ügyfelet úgy kell kezelni, mintha ő lenne az egyetlen. William Russell Kelly úttörő szerepet játszott az általunk ma ismert munkaerő-közvetítési és kölcsönzési ipar kialakításában....
Bővebben...

Hiába a 400 ezres kezdőfizetés, óriási az informatikushiány

A hazai informatikai munkaerőpiacon tavaly 22 ezer állás volt betöltetlen, ami a közvetett multiplikátorhatásokkal számolva 72 ezer embernek adhatott volna munkát a nemzetgazdaságban. Horváth Ádám, az Informatikai Vállalkozások Szövetségének (IVSZ) oktatási igazgatója szerint ezek a számok vélhetően tovább növekedtek tavaly óta. 

Hiába a 400 ezres kezdőfizetés, óriási az informatikushiány

Mennyit keres az informatikus? Íme a 2017-es számok!

Megjelent a 2017-es Hays Salary Guide kiadványa különböző szakterületetek, köztük az informatikusok havi bruttó forint alapú minimum, maximum és átlagbéreivel. A tapasztalt informatikusok fizetésének maximuma egyre több munkakörben kezdi átlépni az egymilliós határt.

Mennyit keresnek a Java-programozók?

Sorozatunk előző részeiben azt mutattuk be, hogy mennyit keresnek a HR-esek és a call centeresek, most nézzük mennyit lehet keresni Budapesten, illetve vidéken, kezdőként, illetve pár éves szakmai tapasztalattal, ha Java-programozóként akarunk dolgozni. Az adatokat a fizetesek.hu béreket összehasonító oldaltól kaptuk.

Több tízezer informatikusra lenne szükség Magyarországon

Nagyszabású konferencián mutatják be holnap a Digitális Munkaerő Programot, amelynek egyik fő célja az informatikusok és a digitálisan magasan képzett szakemberek képzésének támogatása. Magyarországon több mint 22 ezer informatikus hiányzik. A Digitális Munkaerőpiac 2017 elnevezésű rendezvényen a digitális szempontból lemaradt mikro-, kis- és középvállalkozókat segítő Modern Vállalkozások Programjának eddigi eredményeiről is beszámolnak. A Digitális Jólét Programért felelős miniszterelnöki biztos, Deutsch Tamás, aki a konferencián előadást tart, az Origónak azt mondta: a kkv-k lemaradásban vannak a nagyvállalatokhoz képest.