iOS APPLIKÁCIÓ FEJLESZTŐ TANFOLYAM

A KÉPZÉSRŐL RÖVIDEN

iOS PROGRAMOZÁS - iOS ALKALMAZÁS FEJLESZTÉS AZ IPHONE ELEGANCIÁJÁBAN ÉS MINŐSÉGÉBEN

Az iOS programozás a világ egyik legkeresettebb munkája, mivel több platformon is használhatóak az elkészített szoftverek. Az Apple eszközök programozása meglehetősen profitképes szakma, mivel a világ legnagyobb mobiltelefongyártó cégének ügyfélköre folyamatosan növekszik, emiatt folyamatosan nagy szükség van a programozókra. Lehet státusz szimbólumnak nevezni, lehet a legjobb mobiltelefonnak gondolni, de egyetlen dolog biztos: eleganciájában és minőségében utolérhetetlen az Apple iPhone, ezért is érdemes iOS fejlesztőnek állni. A képzés során megismerkedsz az iOS programozás világával, a gyakorlatban használt technológiákkal, eljárásokkal. Az iOS fejlesztők applikációi a legoptimálisabb módon használják ki a készülékek egyedi lehetőségeit és erőforrásait, hűen az iOS rendszerhez: körültekintően és hatékonyan, amelyre a képzés során kiemelt hangsúlyt helyezünk.

Célozd meg korunk egyik legnagyszerűbb és legnépszerűbb operációs rendszerét!

Célozd meg korunk egyik legnagyszerűbb és legnépszerűbb operációs rendszerét!

A tökéletesre csiszolt iOS rendszer 2008 óta töretlen sikernek örvend megbízhatóságának és sebességének köszönhetően. Saját fejlesztésű appjaiddal te is a sikersztori részese lehetsz!

Vegyél részt képzésünkön, és ismerd meg az iOS-t teljes körűen, kívül-belül!

Vegyél részt képzésünkön, és ismerd meg az iOS-t teljes körűen, kívül-belül!

Tanfolyamunk segítségével kiváló ismerője leszel az iOS kezelőfelületének, és mindennek, ami mögötte van. Mások csak ikonokat látnak, de te tudni fogod, hogy sokkal többről van szó!

Fejlessz alkalmazásokat különböző Apple eszközökre!

Fejlessz alkalmazásokat különböző Apple eszközökre!

Hibátlanul működő alkalmazásokat készíthetsz a méltán legendás iPhone és iPad készülékekre, sőt, a megszerzett alapokkal és egy kis továbbtanulással akár az Apple Watch-ra is fejleszthetsz!

Végeztél a képzéssel. Hidd el, meglesz a gyümölcse!

Végeztél a képzéssel. Hidd el, meglesz a gyümölcse!

Szép munka! Minden akadályt leküzdöttél, és profi iOS alkalmazásfejlesztővé váltál. Már csak egyvalami áll előtted; a siker! Nincs más hátra, mint élvezni a magas kezdő fizetést!

MENNYI IDŐBE TELIK AZ iOS APPLIKÁCIÓ FEJLESZTŐ KÉPZÉS ELVÉGZÉSE?

 • Képzésünket munkaidő mellett 3 hónap alatt tudod elvégezni,
  a pontos befejezési időpontról a megadott elérhetőségeinken érdeklődhetsz
 • Az órák heti két alkalommal vannak kedden és csütörtökön 17:30-tól,
  mindegyik alkalommal 4 kontaktóra (4x45 perc)

iOS APPLIKÁCIÓ FEJLESZTŐ

Előfeltétel

FIGYELEM!
Ha már rendelkezel alaptudással, csatlakozhatsz! A képzés moduláris felépítésű, így az alapozó modul után lehetőséged lesz a szakmai modulokba becsatlakozni.

 • érettségi
 • logikai érzék
 • alapszintű angol nyelvtudás
 • érdeklődés

Indulással kapcsolatos adatok

Indulás:

2017.10.03.

Oktatás típusa:

kontaktórás

Oktatási napok - időpontok:

kedd - csütörtök |  17:30 - 20:45

Időtartam - óraszám:

3 hónap - 104 óra

Összköltség - részletfizetés:

280 000 Ft +Áfa (bruttó 355 600 Ft) | 2 x 95 000 Ft +Áfa és 1 x 90 000 Ft +Áfa

Egy összegben való fizetés esetén 10% kedvezmény!

Igazoló dokumentum:

Kétnyelvű tanúsítvány

A tanfolyam tematikája

App Store

A képzés során minden hallgató saját maga fog egy applikációt fejleszteni, amelyet utána akár a App Store-ban is publikálhat, így bárki számára elérhetővé teheti.

Felvétel

A gyakorlati órák alkalmával mindent rögzítünk, amit a kivetítőn látsz. A felvett anyagot bármikor visszanézheted, ha otthon gyakorolnál.

 • Programozási alapismeretek
 • Bevezetés a mobil fejlesztésbe
 • swif-32x32 iOS fejlesztési alapok (Swift)
 • iOS alkalmazások felépitése, MVC
 • View elemek, Xcode designer, outletek, esemény kezelés
 • UI fejlesztés
 • Autolayout, scrollview, Stack View, animációk
 • Üzleti logika
 • Rest API használat
 • REST, JSON, Async
 • Tesztelés

vezető oktatónk

Kádár András

Kádár András
Senior iOS Software Developer

Jelenleg egy közepes méretű magyar startup cégnél vagyok vezető fejlesztő. Egyetem óta a mobil szoftverfejlesztés a kenyerem, mindig a legfrissebb technólógiákat alkalmazva igyekszem a legjobb terméket letenni az asztalra. Az oktatásban szeretnék egy keveset a tudásomból átadni másoknak, elindítani embereket a mobil szoftverfejlesztői pályán.

Együttműködő partnereink

Manpower Group

Magyarországon 1990 óta dolgozunk azon, hogy a munkakeresők és a munkaadók egymásra találjanak. Munkavállalók ezreinek sikerében osztozunk, akik tanácsadóink segítségével találták meg a nekik megfelelő munkahelyet.

A Manpower a világ vezető munkaerő-piaci szolgáltató vállalatának a ManpowerGroup-nak a tagja, amely naponta több mint 600 000 munkavállalót és több mint 400 000 vállalatot kapcsol össze világszerte. 80 országban, közel 3 500 irodánkon keresztül kínáljuk megoldásaink széles választékát, választ adva a munkaerő-piaci nemzetközi és helyi kihívásaira.

Bővebben...

KELLY - Munkaerő-közvetítés és kölcsönzés – kicsit másként

William Russell Kelly 1946-ban nyitotta meg a Kelly Services első irodáját a Michigan állambeli Detroitban. Mindössze két munkatársa volt – és egy határozott elképzelése arról, hogy minden egyes ügyfelet úgy kell kezelni, mintha ő lenne az egyetlen. William Russell Kelly úttörő szerepet játszott az általunk ma ismert munkaerő-közvetítési és kölcsönzési ipar kialakításában....
Bővebben...

Hiába a 400 ezres kezdőfizetés, óriási az informatikushiány

A hazai informatikai munkaerőpiacon tavaly 22 ezer állás volt betöltetlen, ami a közvetett multiplikátorhatásokkal számolva 72 ezer embernek adhatott volna munkát a nemzetgazdaságban. Horváth Ádám, az Informatikai Vállalkozások Szövetségének (IVSZ) oktatási igazgatója szerint ezek a számok vélhetően tovább növekedtek tavaly óta. 

Hiába a 400 ezres kezdőfizetés, óriási az informatikushiány

Mennyit keres az informatikus? Íme a 2017-es számok!

Megjelent a 2017-es Hays Salary Guide kiadványa különböző szakterületetek, köztük az informatikusok havi bruttó forint alapú minimum, maximum és átlagbéreivel. A tapasztalt informatikusok fizetésének maximuma egyre több munkakörben kezdi átlépni az egymilliós határt.

Mennyit keresnek a Java-programozók?

Sorozatunk előző részeiben azt mutattuk be, hogy mennyit keresnek a HR-esek és a call centeresek, most nézzük mennyit lehet keresni Budapesten, illetve vidéken, kezdőként, illetve pár éves szakmai tapasztalattal, ha Java-programozóként akarunk dolgozni. Az adatokat a fizetesek.hu béreket összehasonító oldaltól kaptuk.

Több tízezer informatikusra lenne szükség Magyarországon

Nagyszabású konferencián mutatják be holnap a Digitális Munkaerő Programot, amelynek egyik fő célja az informatikusok és a digitálisan magasan képzett szakemberek képzésének támogatása. Magyarországon több mint 22 ezer informatikus hiányzik. A Digitális Munkaerőpiac 2017 elnevezésű rendezvényen a digitális szempontból lemaradt mikro-, kis- és középvállalkozókat segítő Modern Vállalkozások Programjának eddigi eredményeiről is beszámolnak. A Digitális Jólét Programért felelős miniszterelnöki biztos, Deutsch Tamás, aki a konferencián előadást tart, az Origónak azt mondta: a kkv-k lemaradásban vannak a nagyvállalatokhoz képest.