iOS APPLIKÁCIÓ FEJLESZTŐ TANFOLYAM

A KÉPZÉSRŐL RÖVIDEN

iOS PROGRAMOZÁS - iOS ALKALMAZÁS FEJLESZTÉS AZ IPHONE ELEGANCIÁJÁBAN ÉS MINŐSÉGÉBEN

Az iOS programozás a világ egyik legkeresettebb munkája, mivel több platformon is használhatóak az elkészített szoftverek. Az Apple eszközök programozása meglehetősen profitképes szakma, mivel a világ legnagyobb mobiltelefongyártó cégének ügyfélköre folyamatosan növekszik, emiatt folyamatosan nagy szükség van a programozókra. Lehet státusz szimbólumnak nevezni, lehet a legjobb mobiltelefonnak gondolni, de egyetlen dolog biztos: eleganciájában és minőségében utolérhetetlen az Apple iPhone, ezért is érdemes iOS fejlesztőnek állni. A képzés során megismerkedsz az iOS programozás világával, a gyakorlatban használt technológiákkal, eljárásokkal. Az iOS fejlesztők applikációi a legoptimálisabb módon használják ki a készülékek egyedi lehetőségeit és erőforrásait, hűen az iOS rendszerhez: körültekintően és hatékonyan, amelyre a képzés során kiemelt hangsúlyt helyezünk.

iOS applikáció fejlesztő tanfolyam

MENNYI IDŐBE TELIK AZ iOS APPLIKÁCIÓ FEJLESZTŐ KÉPZÉS ELVÉGZÉSE?

 • Képzésünket munkaidő mellett 3 hónap alatt tudod elvégezni,
  a pontos befejezési időpontról a megadott elérhetőségeinken érdeklődhetsz
 • Az órák heti két alkalommal vannak kedden és csütörtökön 17:30-tól,
  mindegyik alkalommal 4 kontaktóra (4x45 perc)

iOS APPLIKÁCIÓ FEJLESZTŐ

Előfeltétel

FIGYELEM!
Ha már rendelkezel alaptudással, csatlakozhatsz! A képzés moduláris felépítésű, így az alapozó modul után lehetőséged lesz a szakmai modulokba becsatlakozni.

 • érettségi
 • logikai érzék
 • alapszintű angol nyelvtudás
 • érdeklődés

Indulással kapcsolatos adatok

Indulás:

2017.09.26.

Oktatás típusa:

kontaktórás

Oktatási napok - időpontok:

kedd - csütörtök |  17:30 - 20:45

Időtartam - óraszám:

3 hónap - 104 óra

Összköltség - részletfizetés:

280 000 Ft +Áfa (bruttó 355 600 Ft) | 2 x 95 000 Ft +Áfa és 1 x 90 000 Ft +Áfa

Egy összegben való fizetés esetén 10% kedvezmény!

Igazoló dokumentum:

Tanúsítvány

A tanfolyam tematikája

 • Programozási alapismeretek
 • Bevezetés a mobil fejlesztésbe
 • swif-32x32 iOS fejlesztési alapok (Swift)
 • iOS alkalmazások felépitése, MVC
 • View elemek, Xcode designer, outletek, esemény kezelés
 • UI fejljesztés
 • Autolayout, scrollview, Stack View, animációk
 • Üzleti logika
 • Rest API használat
 • REST, JSON, Async
 • Tesztelés

Együttműködő partnereink

Manpower Group

Magyarországon 1990 óta dolgozunk azon, hogy a munkakeresők és a munkaadók egymásra találjanak. Munkavállalók ezreinek sikerében osztozunk, akik tanácsadóink segítségével találták meg a nekik megfelelő munkahelyet.

A Manpower a világ vezető munkaerő-piaci szolgáltató vállalatának a ManpowerGroup-nak a tagja, amely naponta több mint 600 000 munkavállalót és több mint 400 000 vállalatot kapcsol össze világszerte. 80 országban, közel 3 500 irodánkon keresztül kínáljuk megoldásaink széles választékát, választ adva a munkaerő-piaci nemzetközi és helyi kihívásaira.

Bővebben...

KELLY - Munkaerő-közvetítés és kölcsönzés – kicsit másként

William Russell Kelly 1946-ban nyitotta meg a Kelly Services első irodáját a Michigan állambeli Detroitban. Mindössze két munkatársa volt – és egy határozott elképzelése arról, hogy minden egyes ügyfelet úgy kell kezelni, mintha ő lenne az egyetlen. William Russell Kelly úttörő szerepet játszott az általunk ma ismert munkaerő-közvetítési és kölcsönzési ipar kialakításában....
Bővebben...

Hiába a 400 ezres kezdőfizetés, óriási az informatikushiány

A hazai informatikai munkaerőpiacon tavaly 22 ezer állás volt betöltetlen, ami a közvetett multiplikátorhatásokkal számolva 72 ezer embernek adhatott volna munkát a nemzetgazdaságban. Horváth Ádám, az Informatikai Vállalkozások Szövetségének (IVSZ) oktatási igazgatója szerint ezek a számok vélhetően tovább növekedtek tavaly óta. 

Hiába a 400 ezres kezdőfizetés, óriási az informatikushiány

Mennyit keres az informatikus? Íme a 2017-es számok!

Megjelent a 2017-es Hays Salary Guide kiadványa különböző szakterületetek, köztük az informatikusok havi bruttó forint alapú minimum, maximum és átlagbéreivel. A tapasztalt informatikusok fizetésének maximuma egyre több munkakörben kezdi átlépni az egymilliós határt.

Mennyit keresnek a Java-programozók?

Sorozatunk előző részeiben azt mutattuk be, hogy mennyit keresnek a HR-esek és a call centeresek, most nézzük mennyit lehet keresni Budapesten, illetve vidéken, kezdőként, illetve pár éves szakmai tapasztalattal, ha Java-programozóként akarunk dolgozni. Az adatokat a fizetesek.hu béreket összehasonító oldaltól kaptuk.

Több tízezer informatikusra lenne szükség Magyarországon

Nagyszabású konferencián mutatják be holnap a Digitális Munkaerő Programot, amelynek egyik fő célja az informatikusok és a digitálisan magasan képzett szakemberek képzésének támogatása. Magyarországon több mint 22 ezer informatikus hiányzik. A Digitális Munkaerőpiac 2017 elnevezésű rendezvényen a digitális szempontból lemaradt mikro-, kis- és középvállalkozókat segítő Modern Vállalkozások Programjának eddigi eredményeiről is beszámolnak. A Digitális Jólét Programért felelős miniszterelnöki biztos, Deutsch Tamás, aki a konferencián előadást tart, az Origónak azt mondta: a kkv-k lemaradásban vannak a nagyvállalatokhoz képest.