Java programozó tanfolyam

Jelentkezz bármely junior képzésünkre!

Jelentkezz bármely junior képzésünkre!

A szakterületüket legmélyebben ismerő oktatók várnak téged, hogy bevezessenek az IT világába.

Törj velünk a csúcsra!

Törj velünk a csúcsra!

Dolgozz keményen, fejlődj gyorsan! Mi mindenben a segítségedre leszünk, hogy sikeres lehess.

Landolj egy igazán jól fizető állásban!

Landolj egy igazán jól fizető állásban!

Megszerzett tudásoddal már a kezdő fizetés is átlag feletti jövedelmet biztosít majd számodra.

Foglald el helyed a sikeres IT szakemberek között!

Foglald el helyed a sikeres IT szakemberek között!

Egy stabil, profitképes szakma alapjait sajátíthatod el, amely ígéretet jelent egy szép karrierre.

Miért válaszd a Java programozó képzést?

 • Mert a képzésünk során átadjuk mindazt a szakmai tudást, amely elengedhetetlen egy junior programozónak
 • Mert JAVA programozó tanfolyam elvégzése után JAVA programozóként stabil, kiszámítható karrierre tehetsz szert
 • Mert az elmúlt évek legkeresettebb programozói szakmája a java programozó
 • Mert gyakorlatorientált képzésünk alatt olyan helyzetek során sajátítod el a programozást, mintha a egy valós munkahelyen dolgoznál
 • Mert olyan gyakorlott szakemberektől tanulhatsz, akik az oktatás mellett jelenleg is programozóként dolgoznak, így a piaci elvárásoknak megfelelő szakmai tudást adják át részedre, ezért a fejlődésed garantált
 • Mert a képzés végén partnereink által álláslehetőséghez juthatsz
 • Mert HR tanácsadást biztosítunk partnercégeink segítségével többek között a következő témákban: Hogyan viselkedjünk egy állásinterjún? Hogyan készítsünk CV-t és motivációs levelet?
 • Mert a Soter Intézménycsoport 25 éves működése során felgyülemlett szervezés, know-how, szakmai tudás, minőségi infrastruktúra és modern eszközállomány olyan biztonságot ad, amely egyedülálló a piacon
 • Mert intenzív képzés, amely munka mellett 5 hónap alatt elvégezhető
 • Közösségi tanulási modellre alapuló képzést tervezünk megvalósítani, melyben a hallgatók elsajátíthatják a fejlesztéshez szükséges készségeket
Java programozó tanfolyam

A JAVA programozó tanfolyam előfeltételei

 • érettségi
 • logikai érzék
 • alapszintű angol nyelvtudás
 • érdeklődés

Indulással kapcsolatos adatok

Indulás:
2017.10.03.

Oktatás típusa:

Kontaktórás

 

A képzés időtartama:

5 hónap

 

Oktatási napok - időpontok:

Kedd, Csütörtök: 17.30 - 21:15 (5x45 perc)

 

Igazoló dokumentum:

Kétnyelvű tanúsítvány


Összköltség - részletfizetés:

400 000 Ft +Áfa - bruttó 508 000 Ft
Részletekben:
5 x 80 000 Ft +Áfa - bruttó 101 600 Ft

Egy összegben való fizetés esetén 10% kedvezmény!

A Java programozó tanfolyam tematikája

Felvétel

A JAVA programozó tanfolyam gyakorlati órái alkalmával mindent rögzítünk, amit a kivetítőn látsz. A felvett anyagot bármikor visszanézheted, ha otthon gyakorolnál.

Java programozó tanfolyam az IT Academy szervezésében

 • ALAPOZÁS
 • CSOPORTOS FEJLESZTÉST TÁMOGATÓ MÓDSZEREK ÉS ESZKÖZÖK
 • TÖBB SZÁLON FUTÓ ALKALMAZÁSOK
 • WEB ALAPOK
 • JAAS
 • JAVASCRIPT ALAPÚ FELHASZNÁLÓI FELÜLETEK
 • ARM PLATFORMONXML & SOAP (Apache CXF, Jax-WS)
 • SQL+JDBC
 • JPA
 • ENTERPRISE JAVA BEANS / SPRING
 • JSF

Elméleti óraszám: 51
Gyakorlati óraszám: 177
A Java alkalmazásfejlesztő tanfolyam biztos alapokat teremt egy biztos megélhetést nyújtó álláshoz.

Vezető oktatóink

Szurovecz Zsolt - Software Test Automation Engineer

Szurovecz Zsolt
Software Test Automation Engineer

Egy amerikai világcégnél termelem a GDP-t Software Test Auromation Engineer-ként. Kenyerem a fejlődés, így igyekszem a legmodernebb technológiákat mihamarabb elsajátítani majd továbbadni.

Földi Kristóf - Backend Developer

Földi Kristóf
Backend Developer

Jelenleg egy Svájci banknak dolgozom mint backend fejlesztő. Technológiák tekintetében mindenevő vagyok és szeretek ezekből minél többet megmutatni hallgatóimnak. Az oktatások alkalmával nagy hangsúlyt fektetek rá, hogy a leendő fejlesztők minél több való életbeli, kreativitást igénylő feladattal szembesüljenek, ami a színes oldalát mutatja meg ennek a szakmának.

Gulyás József - Software developer

Gulyás József
Senior Software Engineer

Kipróbáltam már milyen kis cégnél és multinacionális vállalatnál a szoftver fejlesztés, jelenleg vállalkozóként űzöm az ipart. Mint oktató, a célom hogy a tapasztalataimat továbbadva segítsek a tanulóknak megérteni a piaci igényeket, megismerni a jelenleg használt technológiákat, eszközöket.

Együttműködő partnereink

Experis (a ManpowerGroup tagja)

Az Experis a ManpowerGroup részeként első sorban IT és mérnök területeken közvetít szakembereket, közép- és felsővezetőket teljes-, vagy projekt alapú foglalkoztatási formákban. Az Experis márkanév az angol Experience (tapasztalat) és Expertise (szakértelem) szavakból áll össze, mely utal küldetésünkre és munkafolyamataink minőségére is egyaránt. A kihívást lehetőséggé alakítjuk. Karrierjét felgyorsítjuk. Üzletének növekedését támogatjuk.

Bővebben...

KELLY - Munkaerő-közvetítés és kölcsönzés – kicsit másként

William Russell Kelly 1946-ban nyitotta meg a Kelly Services első irodáját a Michigan állambeli Detroitban. Mindössze két munkatársa volt – és egy határozott elképzelése arról, hogy minden egyes ügyfelet úgy kell kezelni, mintha ő lenne az egyetlen. William Russell Kelly úttörő szerepet játszott az általunk ma ismert munkaerő-közvetítési és kölcsönzési ipar kialakításában....
Bővebben...

Hivatalos: Nem éri meg diplomát szerezniük a programozóknak

Anyagi szempontból nem éri meg a diploma megszerzésére fecsérelni a pénzt és az időt. A Stack Overflow által végzett felmérés eredményei szerint a diplomás, illetve a diplomával nem rendelkező programozók között csak 8-12% mutatkozik a medián fizetések között. A diploma megszerzése miatt az illető csak 4-5 évvel később tud munkába állni, egyértelművé válik, hogy a papír gyakorlatilag csak nyugdíj-korhatár elérésére, kb. öt évtized alatt térül meg.

 

22 ezer informatikus kerestetik!

22 ezer informatikus kerestetik!

Folyamatosan nő a bejelentett üres álláshelyek száma, s már kezd ijesztő méreteket ölteni. Idén az első három hónapban a vállalatok 36 ezer munkavállalót szerettek volna felvenni, de nem sikerült megfelelő jelentkezőket találniuk. A költségvetési szektorban további 14,5 ezer állás maradt betöltetlenül, tehát a munkaerőpiacon összesen több mint 50 ezer betöltetlen állás volt - írta a Világgazdaság.

 

22 ezer informatikus kerestetik!

Hiába a 400 ezres kezdőfizetés, óriási az informatikushiány

A hazai informatikai munkaerőpiacon tavaly 22 ezer állás volt betöltetlen, ami a közvetett multiplikátorhatásokkal számolva 72 ezer embernek adhatott volna munkát a nemzetgazdaságban. Horváth Ádám, az Informatikai Vállalkozások Szövetségének (IVSZ) oktatási igazgatója szerint ezek a számok vélhetően tovább növekedtek tavaly óta. 

Hiába a 400 ezres kezdőfizetés, óriási az informatikushiány

Mennyit keres az informatikus? Íme a 2017-es számok!

Megjelent a 2017-es Hays Salary Guide kiadványa különböző szakterületetek, köztük az informatikusok havi bruttó forint alapú minimum, maximum és átlagbéreivel. A tapasztalt informatikusok fizetésének maximuma egyre több munkakörben kezdi átlépni az egymilliós határt.

Mennyit keresnek a Java-programozók?

Sorozatunk előző részeiben azt mutattuk be, hogy mennyit keresnek a HR-esek és a call centeresek, most nézzük mennyit lehet keresni Budapesten, illetve vidéken, kezdőként, illetve pár éves szakmai tapasztalattal, ha Java-programozóként akarunk dolgozni. Az adatokat a fizetesek.hu béreket összehasonító oldaltól kaptuk.

Több tízezer informatikusra lenne szükség Magyarországon

Nagyszabású konferencián mutatják be holnap a Digitális Munkaerő Programot, amelynek egyik fő célja az informatikusok és a digitálisan magasan képzett szakemberek képzésének támogatása. Magyarországon több mint 22 ezer informatikus hiányzik. A Digitális Munkaerőpiac 2017 elnevezésű rendezvényen a digitális szempontból lemaradt mikro-, kis- és középvállalkozókat segítő Modern Vállalkozások Programjának eddigi eredményeiről is beszámolnak. A Digitális Jólét Programért felelős miniszterelnöki biztos, Deutsch Tamás, aki a konferencián előadást tart, az Origónak azt mondta: a kkv-k lemaradásban vannak a nagyvállalatokhoz képest.