Beágyazott szoftverfejlesztő tanfolyam C nyelven

Junior beágyazott szoftverfejlesztő

A világ beágyazva

Ha foglalkoztat a gondolat, hogy hogyan tájékozódik a Google okosautója, ha érdekel, hogy mitől működik egy okos termosztát, hogyan kommunikálnak a rajban repülő drónok, vagy ha nem akarsz kimaradni a világ automatizációjából, akkor ideje megtudnod, hogy mi teszi ezeket a rendszereket beágyazott rendszerekké.

A tanfolyamon megtanulhatod elkészíteni egy ilyen eszköz szoftverét, és megtudhatod, hogy mik a legfontosabb szempontok, amik miatt ezek milliárdos darabszámban képesek kiszolgálni igényeinket a minket körülvevő világban.

Az oktatás során egy, a mérnökök körében igazán népszerű fejlesztőeszközön mutatjuk be az iparban leggyakrabban használt technológiákat, megoldásokat. Ráadásul a fejlesztéshez és tanuláshoz segédeszközként kapott fejlesztőkártyát a kurzus végeztével megkapod, hogy otthon további érdekes projektekben bontakoztasd ki a kreativitásodat.

 

A rád váró fejlesztőkártya:

r9093660-02

Alapozd meg velünk jövőbeli karriered és légy Te is része az információs forradalomnak!

MIÉRT VÁLASZD A JUNIOR BEÁGYAZOTT SZOFTVERFEJLESZTŐ KÉPZÉST?

 • Mert képzésünk gyakorlatorientált, amely alatt olyan helyzetek során sajátítod el a programozást, mint ha a valós életben, egy munkahelyen dolgoznál
 • Mert olyan szakemberektől tanulhatsz, akik az oktatás mellett jelenleg is programozóként dolgoznak, így a piaci elvárásoknak megfelelő szakmai tudást adják át részedre, így a fejlődésed garantált
 • Mert piacképes szakma, programozókra folyamatosan szükség van. Évente több milliárd USD értékű mikroprocesszor kerül felhasználásra! A terület elvárásainak megfelelő programozó ezért is hiányszakma.
 • Mert a képzés végén partnereink által álláslehetőséghez juthatsz
 • Mert HR tanácsadást biztosítunk partnercégeink segítségével: hogyan viselkedjünk egy állásinterjún, CV és motivációs levél készítés
 • Mert a Soter Intézménycsoport 25 éves működése során felgyülemlett know-how, szervezési - szakmai tudás, minőségi infrastruktúra és modern eszköz állomány, olyan minőséget és kiszámíthatóságot biztosít, amely egyedülálló a piacon
 • Mert intenzív képzés, amely munka mellett 5 hónap alatt elvégezhető

Mely szektorokban, iparágakban tudsz elhelyezkedni?

Autóelektronika

Autóelektronika

Háztartási elektronika

Háztartási elektronika

Szórakoztató elektronika

Szórakoztató elektronika

"internet of things"

"internet of things"

Telekommunikáció

Telekommunikáció

Mennyi időbe telik a képzés elvégzése?

 • Képzésünket munkaidő mellett 5 hónap alatt tudod elvégezni,
  a pontos befejezési időpontról érdeklődni tudsz a megadott elérhetőségeinken
 • Az órák heti két alkalommal vannak kedden és csütörtökön 17:30-tól,
  mindegyik alkalommal 5 kontaktóra (5x45 perc)

Előfeltétel

 • érettségi
 • logikai érzék
 • alapszintű angol nyelvtudás
 • érdeklődés

Indulással kapcsolatos adatok

Indulás:
2017.09.26.

Oktatás típusa:

Kontaktórás

 

Oktatási napok - időpontok:

Kedd, Csütörtök: 17.30 - 21:15


Összköltség - részletfizetés:

400 000 Ft +Áfa - bruttó 508 000 Ft
Részletekben:
5 x 80 000 Ft +Áfa - bruttó 101 600 Ft

Egy összegben való fizetés esetén 10% kedvezmény!

A tanfolyam tematikája

 • PROGRAMOZÁS C NYELVEN
 • SZOFTVERFEJLESZTÉS TÁMOGATÁSA
 • FORDÍTÁSI FOLYAMAT
 • MIKROKONTROLLERES ALAPISMERETEK
 • MIKROKONTROLLER PERIFÉRIÁK
 • BEÁGYAZOTT SZOFTVERFEJLESZTÉS ALAPISMERETEI
 • GYAKORLATI PÉLDÁK ARM PLATFORMON

 
Elméleti óraszám: 70
Gyakorlati óraszám: 160

Vezető oktatóink

Husi Géza
Embedded Software Engineer

Papp Balázs
Project Engineer

Együttműködő partnerünk

Manpower Group

Magyarországon 1990 óta dolgozunk azon, hogy a munkakeresők és a munkaadók egymásra találjanak. Munkavállalók ezreinek sikerében osztozunk, akik tanácsadóink segítségével találták meg a nekik megfelelő munkahelyet.

A Manpower a világ vezető munkaerő-piaci szolgáltató vállalatának a ManpowerGroup-nak a tagja, amely naponta több mint 600 000 munkavállalót és több mint 400 000 vállalatot kapcsol össze világszerte. 80 országban, közel 3 500 irodánkon keresztül kínáljuk megoldásaink széles választékát, választ adva a munkaerő-piaci nemzetközi és helyi kihívásaira.

Bővebben...

KELLY - Munkaerő-közvetítés és kölcsönzés – kicsit másként

William Russell Kelly 1946-ban nyitotta meg a Kelly Services első irodáját a Michigan állambeli Detroitban. Mindössze két munkatársa volt – és egy határozott elképzelése arról, hogy minden egyes ügyfelet úgy kell kezelni, mintha ő lenne az egyetlen. William Russell Kelly úttörő szerepet játszott az általunk ma ismert munkaerő-közvetítési és kölcsönzési ipar kialakításában....
Bővebben...

Hiába a 400 ezres kezdőfizetés, óriási az informatikushiány

A hazai informatikai munkaerőpiacon tavaly 22 ezer állás volt betöltetlen, ami a közvetett multiplikátorhatásokkal számolva 72 ezer embernek adhatott volna munkát a nemzetgazdaságban. Horváth Ádám, az Informatikai Vállalkozások Szövetségének (IVSZ) oktatási igazgatója szerint ezek a számok vélhetően tovább növekedtek tavaly óta. 

Hiába a 400 ezres kezdőfizetés, óriási az informatikushiány

Mennyit keres az informatikus? Íme a 2017-es számok!

Megjelent a 2017-es Hays Salary Guide kiadványa különböző szakterületetek, köztük az informatikusok havi bruttó forint alapú minimum, maximum és átlagbéreivel. A tapasztalt informatikusok fizetésének maximuma egyre több munkakörben kezdi átlépni az egymilliós határt.

Mennyit keresnek a Java-programozók?

Sorozatunk előző részeiben azt mutattuk be, hogy mennyit keresnek a HR-esek és a call centeresek, most nézzük mennyit lehet keresni Budapesten, illetve vidéken, kezdőként, illetve pár éves szakmai tapasztalattal, ha Java-programozóként akarunk dolgozni. Az adatokat a fizetesek.hu béreket összehasonító oldaltól kaptuk.

Több tízezer informatikusra lenne szükség Magyarországon

Nagyszabású konferencián mutatják be holnap a Digitális Munkaerő Programot, amelynek egyik fő célja az informatikusok és a digitálisan magasan képzett szakemberek képzésének támogatása. Magyarországon több mint 22 ezer informatikus hiányzik. A Digitális Munkaerőpiac 2017 elnevezésű rendezvényen a digitális szempontból lemaradt mikro-, kis- és középvállalkozókat segítő Modern Vállalkozások Programjának eddigi eredményeiről is beszámolnak. A Digitális Jólét Programért felelős miniszterelnöki biztos, Deutsch Tamás, aki a konferencián előadást tart, az Origónak azt mondta: a kkv-k lemaradásban vannak a nagyvállalatokhoz képest.

kapcsolódó, érdekes videók