Beágyazott szoftverfejlesztő tanfolyam C nyelven

Junior beágyazott szoftverfejlesztő

A világ beágyazva

Ha foglalkoztat a gondolat, hogy hogyan tájékozódik a Google okosautója, ha érdekel, hogy mitől működik egy okos termosztát, hogyan kommunikálnak a rajban repülő drónok, vagy ha nem akarsz kimaradni a világ automatizációjából, akkor ideje megtudnod, hogy mi teszi ezeket a rendszereket beágyazott rendszerekké.

A tanfolyamon megtanulhatod elkészíteni egy ilyen eszköz szoftverét, és megtudhatod, hogy mik a legfontosabb szempontok, amik miatt ezek milliárdos darabszámban képesek kiszolgálni igényeinket a minket körülvevő világban.

 

Válaszd beágyazott szoftverfejlesztő képzésünket a biztos sikerért!

Válaszd  képzésünket a biztos sikerért!

Programoznál? Akkor intenzív tanfolyamunk remek választás számodra. Itt az idő, hogy beágyazott szoftverfejlesztővé válj!

Indulj el egy profitképes, stabil szakma felé!

Indulj el egy profitképes, stabil szakma felé!

Meg fogsz lepődni, hogy profi szakembereinkkel és szorgalmas munkáddal milyen gyorsan növekszik majd IT tudásod.

Merj nagyot álmodni, meglesz az eredménye!

Merj nagyot álmodni, meglesz az eredménye!

Egy IT szakma megszerzésével már kezdő fizetésed is átlag feletti jövedelmet biztosít majd számodra.

Gratulálunk, elérted a célod!

Gratulálunk, elérted a célod!

Tiéd lett a professzionális IT tudás, beágyazott szoftverfejlesztő lettél. Magyarország 4. legjobban fizető területén helyezkedhetsz el.

Az oktatás során egy, a mérnökök körében igazán népszerű fejlesztőeszközön mutatjuk be az iparban leggyakrabban használt technológiákat, megoldásokat. Ráadásul a fejlesztéshez és tanuláshoz segédeszközként kapott fejlesztőkártyát a kurzus végeztével megkapod, hogy otthon további érdekes projektekben bontakoztasd ki a kreativitásodat.

 

A rád váró fejlesztőkártya:

r9093660-02

Alapozd meg velünk jövőbeli karriered és légy Te is része az információs forradalomnak!

MIÉRT VÁLASZD A JUNIOR BEÁGYAZOTT SZOFTVERFEJLESZTŐ KÉPZÉST?

 • Mert képzésünk gyakorlatorientált, amely alatt olyan helyzetek során sajátítod el a programozást, mint ha a valós életben, egy munkahelyen dolgoznál
 • Mert olyan szakemberektől tanulhatsz, akik az oktatás mellett jelenleg is programozóként dolgoznak, így a piaci elvárásoknak megfelelő szakmai tudást adják át részedre, így a fejlődésed garantált
 • Mert piacképes szakma, programozókra folyamatosan szükség van. Évente több milliárd USD értékű mikroprocesszor kerül felhasználásra! A terület elvárásainak megfelelő programozó ezért is hiányszakma.
 • Mert a képzés végén partnereink által álláslehetőséghez juthatsz
 • Mert HR tanácsadást biztosítunk partnercégeink segítségével: hogyan viselkedjünk egy állásinterjún, CV és motivációs levél készítés
 • Mert a Soter Intézménycsoport 25 éves működése során felgyülemlett know-how, szervezési - szakmai tudás, minőségi infrastruktúra és modern eszköz állomány, olyan minőséget és kiszámíthatóságot biztosít, amely egyedülálló a piacon
 • Mert intenzív képzés, amely munka mellett 5 hónap alatt elvégezhető

Mely szektorokban, iparágakban tudsz elhelyezkedni?

Autóelektronika

Autóelektronika

Háztartási elektronika

Háztartási elektronika

Szórakoztató elektronika

Szórakoztató elektronika

"internet of things"

"internet of things"

Telekommunikáció

Telekommunikáció

Mennyi időbe telik a képzés elvégzése?

 • Képzésünket munkaidő mellett 5 hónap alatt tudod elvégezni,
  a pontos befejezési időpontról érdeklődni tudsz a megadott elérhetőségeinken
 • Az órák heti két alkalommal vannak kedden és csütörtökön 17:30-tól,
  mindegyik alkalommal 5 kontaktóra (5x45 perc)

Előfeltétel

 • érettségi
 • logikai érzék
 • alapszintű angol nyelvtudás
 • érdeklődés

Indulással kapcsolatos adatok

Indulás:
2017.10.03.

Oktatás típusa:

Kontaktórás

 

Oktatási napok - időpontok:

Kedd, Csütörtök: 17.30 - 21:15


Összköltség - részletfizetés:

400 000 Ft +Áfa - bruttó 508 000 Ft
Részletekben:
5 x 80 000 Ft +Áfa - bruttó 101 600 Ft

Egy összegben való fizetés esetén 10% kedvezmény!

A tanfolyam tematikája

Felvétel

A gyakorlati órák alkalmával mindent rögzítünk, amit a kivetítőn látsz. A felvett anyagot bármikor visszanézheted, ha otthon gyakorolnál.

 • PROGRAMOZÁS C NYELVEN
 • SZOFTVERFEJLESZTÉS TÁMOGATÁSA
 • FORDÍTÁSI FOLYAMAT
 • MIKROKONTROLLERES ALAPISMERETEK
 • MIKROKONTROLLER PERIFÉRIÁK
 • BEÁGYAZOTT SZOFTVERFEJLESZTÉS ALAPISMERETEI
 • GYAKORLATI PÉLDÁK ARM PLATFORMON

 
Elméleti óraszám: 70
Gyakorlati óraszám: 160

Vezető oktatóink

Husi Géza
Embedded Software Engineer

Papp Balázs
Project Engineer

Együttműködő partnerünk

Manpower Group

Magyarországon 1990 óta dolgozunk azon, hogy a munkakeresők és a munkaadók egymásra találjanak. Munkavállalók ezreinek sikerében osztozunk, akik tanácsadóink segítségével találták meg a nekik megfelelő munkahelyet.

A Manpower a világ vezető munkaerő-piaci szolgáltató vállalatának a ManpowerGroup-nak a tagja, amely naponta több mint 600 000 munkavállalót és több mint 400 000 vállalatot kapcsol össze világszerte. 80 országban, közel 3 500 irodánkon keresztül kínáljuk megoldásaink széles választékát, választ adva a munkaerő-piaci nemzetközi és helyi kihívásaira.

Bővebben...

KELLY - Munkaerő-közvetítés és kölcsönzés – kicsit másként

William Russell Kelly 1946-ban nyitotta meg a Kelly Services első irodáját a Michigan állambeli Detroitban. Mindössze két munkatársa volt – és egy határozott elképzelése arról, hogy minden egyes ügyfelet úgy kell kezelni, mintha ő lenne az egyetlen. William Russell Kelly úttörő szerepet játszott az általunk ma ismert munkaerő-közvetítési és kölcsönzési ipar kialakításában....
Bővebben...

Hiába a 400 ezres kezdőfizetés, óriási az informatikushiány

A hazai informatikai munkaerőpiacon tavaly 22 ezer állás volt betöltetlen, ami a közvetett multiplikátorhatásokkal számolva 72 ezer embernek adhatott volna munkát a nemzetgazdaságban. Horváth Ádám, az Informatikai Vállalkozások Szövetségének (IVSZ) oktatási igazgatója szerint ezek a számok vélhetően tovább növekedtek tavaly óta. 

Hiába a 400 ezres kezdőfizetés, óriási az informatikushiány

Mennyit keres az informatikus? Íme a 2017-es számok!

Megjelent a 2017-es Hays Salary Guide kiadványa különböző szakterületetek, köztük az informatikusok havi bruttó forint alapú minimum, maximum és átlagbéreivel. A tapasztalt informatikusok fizetésének maximuma egyre több munkakörben kezdi átlépni az egymilliós határt.

Mennyit keresnek a Java-programozók?

Sorozatunk előző részeiben azt mutattuk be, hogy mennyit keresnek a HR-esek és a call centeresek, most nézzük mennyit lehet keresni Budapesten, illetve vidéken, kezdőként, illetve pár éves szakmai tapasztalattal, ha Java-programozóként akarunk dolgozni. Az adatokat a fizetesek.hu béreket összehasonító oldaltól kaptuk.

Több tízezer informatikusra lenne szükség Magyarországon

Nagyszabású konferencián mutatják be holnap a Digitális Munkaerő Programot, amelynek egyik fő célja az informatikusok és a digitálisan magasan képzett szakemberek képzésének támogatása. Magyarországon több mint 22 ezer informatikus hiányzik. A Digitális Munkaerőpiac 2017 elnevezésű rendezvényen a digitális szempontból lemaradt mikro-, kis- és középvállalkozókat segítő Modern Vállalkozások Programjának eddigi eredményeiről is beszámolnak. A Digitális Jólét Programért felelős miniszterelnöki biztos, Deutsch Tamás, aki a konferencián előadást tart, az Origónak azt mondta: a kkv-k lemaradásban vannak a nagyvállalatokhoz képest.

kapcsolódó, érdekes videók