Szoftvertesztelő tanfolyam

Szoftvertesztelő tanfolyam

Szoftvertesztelő tanfolyam – Olyan IT szakmát keresel, amivel biztosan elégedett leszel majd? A szoftvertesztelő munkája az egyik legnagyobb hiányszakma az informatika területén. Tanuld meg az IT Academy-n, hogyan láthatod át egy szoftver viselkedését és hogyan lehetsz olyan szoftvertesztelő szakember, akihez mindig bizalommal fordulhatnak az ügyfelek! Tanfolyamunkat azzal a céllal alkottuk meg, hogy a jelentkezők gyorsan és hatékonyan juthassanak hozzá olyan korszerű informatikai szaktudáshoz, amellyel könnyen el tudnak helyezkedni. 

Hogy ki is a szoftvertesztelő? Varró Dániel versével:

Vagy legyek szoftvertesztelő,
hivatásos kekeckedő?
Ki gondol egy csomó esetre
a kákán is csomót keresve,

és kreatívan, minden módon
fogást keres a szoftverkódon?
Aki a kellő kritikával
a szoftverkódba belelábal,

 

(Varró Dániel: Szoftvertesztelő)

és fülön csípi, ha maradt,
a kódba ragadt bogarat?
Nem érdekli a kód szépsége,
csak hogy a nagy piros gomb ég-e,
(…)
Ő a külső szem, ki ahhoz kell,
hogy hibátlan legyen a szoftver,
a fejlesztő legjobb barátja
(bár ő nem biztos, hogy belátja).

A Szoftvertesztelő tanfolyam tartalma

A képzésen résztvevők átfogó elméleti és gyakorlati tudást szereznek a szoftvertesztelés módszertanáról, illetve betekintést kapnak az ISTQB Foundation vizsgához szükséges ismeretekbe. A szoftvertesztelő tanfolyam elvégzésével képesek lesznek biztosítani az ügyfelet/kollégát/megrendelőt arról, hogy a termék (szoftver) tökéletesen megfelel az előre meghatározott minőségi kritériumoknak.
 
Oktatónk: Több ISTQB minősítéssel rendelkező Senior szoftver tesztmérnök!

Indulással kapcsolatos adatok

Hétköznapi tanfolyam: 2018.09.11. - 2018.09.25.
Oktatás típusa: kontaktórás
Képzés időtartama: 3 hét
Oktatási időpontok: kedd, csütörtök | 17:30 - 20:45
Igazoló dokumentum: Kétnyelvű tanúsítvány
Bruttó ár: 90 000 Ft +Áfa
Részletfizetés: 3 x 30 000 Ft +Áfa
| Soter Group | A szoftvertesztelő munkája az egyik legnagyobb hiányszakma az informatika területén. Tanuld meg az IT Academy-n, hogyan láthatod át egy szoftver viselkedését és hogyan lehetsz olyan szoftvertesztelő szakember, akihez mindig bizalommal fordulhatnak az ügyfelek! Soter-Line Oktatási Központ
1073 Budapest, Erzsébet krt. 7.

 


Hétvégi tanfolyam: 2018.09.22. - 2018.09.23.
Oktatás típusa: kontaktórás
Képzés időtartama: 2 nap
Oktatási időpontok: szombat-vasárnap | 8:30 - 16:00
Igazoló dokumentum: Kétnyelvű tanúsítvány
Bruttó ár: 90 000 Ft +Áfa
Részletfizetés: 2 x 45 000 Ft +Áfa
| Soter Group | A szoftvertesztelő munkája az egyik legnagyobb hiányszakma az informatika területén. Tanuld meg az IT Academy-n, hogyan láthatod át egy szoftver viselkedését és hogyan lehetsz olyan szoftvertesztelő szakember, akihez mindig bizalommal fordulhatnak az ügyfelek! Soter-Line Oktatási Központ
1073 Budapest, Erzsébet krt. 7.

Előfeltétel

  • alapvető számítógép felhasználói ismeretek

A Szoftvertesztelő tanfolyam tematikája

A képzés során a résztvevők megismerik:

  • a szoftvertesztelésben használt fogalmakat
  • szoftverfejlesztési modelleket
  • specifikációk vizsgálatát, értelmezését
  • a hatékony tesztelés metodikáját
  • dokumentáció készítést
  • szoftvertesztelés eszközeit
  • szoftvertesztelés célját, fontosságát az iparban

Együttműködő partnereink

Amennyiben a képzés után el szeretnél helyezkedni, együttműködő partnereink segítséget nyújtanak.

Manpower Group

Magyarországon 1990 óta dolgozunk azon, hogy a munkakeresők és a munkaadók egymásra találjanak. Munkavállalók ezreinek sikerében osztozunk, akik tanácsadóink segítségével találták meg a nekik megfelelő munkahelyet.

A Manpower a világ vezető munkaerő-piaci szolgáltató vállalatának a ManpowerGroup-nak a tagja, amely naponta több mint 600 000 munkavállalót és több mint 400 000 vállalatot kapcsol össze világszerte. 80 országban, közel 3 500 irodánkon keresztül kínáljuk megoldásaink széles választékát, választ adva a munkaerő-piaci nemzetközi és helyi kihívásaira.

Bővebben...

KELLY - Munkaerő-közvetítés és kölcsönzés – kicsit másként

William Russell Kelly 1946-ban nyitotta meg a Kelly Services első irodáját a Michigan állambeli Detroitban. Mindössze két munkatársa volt – és egy határozott elképzelése arról, hogy minden egyes ügyfelet úgy kell kezelni, mintha ő lenne az egyetlen. William Russell Kelly úttörő szerepet játszott az általunk ma ismert munkaerő-közvetítési és kölcsönzési ipar kialakításában....
Bővebben...

Mennyit keres az informatikus? Íme a 2017-es számok!

Megjelent a 2017-es Hays Salary Guide kiadványa különböző szakterületetek, köztük az informatikusok havi bruttó forint alapú minimum, maximum és átlagbéreivel. A tapasztalt informatikusok fizetésének maximuma egyre több munkakörben kezdi átlépni az egymilliós határt.

Mennyit keresnek a Java-programozók?

Sorozatunk előző részeiben azt mutattuk be, hogy mennyit keresnek a HR-esek és a call centeresek, most nézzük mennyit lehet keresni Budapesten, illetve vidéken, kezdőként, illetve pár éves szakmai tapasztalattal, ha Java-programozóként akarunk dolgozni. Az adatokat a fizetesek.hu béreket összehasonító oldaltól kaptuk.

Több tízezer informatikusra lenne szükség Magyarországon

Nagyszabású konferencián mutatják be holnap a Digitális Munkaerő Programot, amelynek egyik fő célja az informatikusok és a digitálisan magasan képzett szakemberek képzésének támogatása. Magyarországon több mint 22 ezer informatikus hiányzik. A Digitális Munkaerőpiac 2017 elnevezésű rendezvényen a digitális szempontból lemaradt mikro-, kis- és középvállalkozókat segítő Modern Vállalkozások Programjának eddigi eredményeiről is beszámolnak. A Digitális Jólét Programért felelős miniszterelnöki biztos, Deutsch Tamás, aki a konferencián előadást tart, az Origónak azt mondta: a kkv-k lemaradásban vannak a nagyvállalatokhoz képest.