Webfejlesztő tanfolyam

Webfejlesztő tanfolyam

A tanfolyamról röviden

Képezze át magát sikeres webfejlesztővé, és sajátítsa el a modern webszerkesztési technikákat! Ha könnyen kezelhető, dinamikus, felhasználóbarát, mobilbarát és keresőbarát honlapokat szeretne fejleszteni, akkor itt a helye! Webfejlesztőként képes lesz a jelenleg korszerű technológiák avatott használójaként weboldalak és webáruházak készítésére! Oktatóink mindannyian a szakma elismert képviselői. A webfejlesztő tanfolyam sikeres elvégzéséről a résztvevők magyar és angol nyelvű tanúsítványt kapnak!

 

Hölgyek is bátran jelentkezzenek, a jelenlegi csoport többségét ők alkotják!

Miért érdemes elvégezni a tanfolyamot?

Mert professzionális webfejlesztőként megtalálhatod a sikerhez vezető utat. Fejlessz egyszerűbb statikus weboldalakat, vagy komplex dinamikus site-okat nagyobb cégeknek!

 

Nem újdonság, hogy szinte minden cégnek szüksége van egy weboldalra, ha nem akar eltűnni a süllyesztőben. Nagyon fontos, hogy megtalálják az interneten! A weboldalak között persze rengeteg különbség van. A kisebb vállalkozások általában megelégszenek egy statikus site-al, amin feltüntetik tevékenységüket, pár adatot és az elérhetőségüket. Webfejlesztő tanfolyamunkon megtanulhatsz statikus weboldalakat készíteni, és a dinamikus weboldalak fejlesztésével is megismerkedhetsz.

 

A dinamikus weboldal legnagyobb előnye a statikussal szemben, hogy a Google kereső mindig előnyben részesíti a dinamikus tartalmakat (ez marketing szempontból kiemelkedően fontos). Emellett egy ilyen oldalon lehetőség van a tartalmak folyamatos változtatására, frissítésére, ami jobban vonzza a látogatókat, mint egy mindig változatlan statikus weblap. Ha egy cég szeretne szakembert megbízni egy korszerű, az adott trendeknek megfelelő weboldal elkészítésével, akkor biztos, hogy Te jó választás leszel! Az IT Academy webfejlesztő tanfolyam várja azokat, akik megálmodtak egy IT karriert, és szeretnének egy képzést, amivel megalapozhatják azt.

A webfejlesztő tanfolyam előfeltételei

 • A jelentkezéshez elég felhasználói szintű számítógépes ismeretekkel rendelkezni!
 • Nem szükséges speciális számítógépes, programozási tudás.

Indulással kapcsolatos adatok

Az ár nem tartalmazza az Áfa-t. A táblázatokban a nettó árat tüntettük fel.


2021.03.16. - 2021.06.08.
Digitális oktatás
Oktatási napok
kedd, csütörtök
Oktatási időpont
17:30 - 20:30
Időtartam (hó)
2 (100 óra)
Díj
200 000 Ft
Előleg
100 000 Ft
Részletfizetés
1 x 100 000 Ft
| Soter Group | Színvonalas, minőségi képzés több, mint 30 éves múlttal. | IT Academy | 1073 Budapest, Erzsébet krt.7.
2021.03.27. - 2021.06.19.
Digitális oktatás
Oktatási napok
szombat
Oktatási időpont
08:30 - 15:00
Időtartam (hó)
3 (100 óra)
Díj
200 000 Ft
Előleg
100 000 Ft
Részletfizetés
1 x 100 000 Ft
| Soter Group | Színvonalas, minőségi képzés több, mint 30 éves múlttal. | IT Academy | 1073 Budapest, Erzsébet krt.7.

További információ

 

Augusztusban három hét nyári szünetet tartunk!

Kargli Mirjam  •    + 36 1 887 2312  •    info@soterline.hu

A webfejlesztő tanfolyam tematikája

A képzés során önálló projektet (dinamikus weboldalt!) fejlesztenek a résztvevők a tanultak felhasználásával.

 • HTML forráskód szerkesztése (HTML alapjai, tag-ek és attribútomok használata, gyakorlati feladatok megoldása)
 • HTML szövegformázó elemek (szövegközi elemek, blokk elemek, címek, listák, képkezelés típusai, hivatkozások, gyakorlati feladatok)
 • Adobe Dreamweaver CS6 (a program alapjai, paletták használata)
 • Weblap, webhely létrehozása
 • Táblázatok kezelése a web-en
 • CSS-alapok (elemi doboz modell, beágyazott és head-stílusok, id, tag és class, microsite típusú weboldalak, paper-prototype, HTML5 tagoló elemek, FTP-kezelés, validálás)
 • Webszerkesztés (Adobe Photoshop CS6, pixelgrafikai alapismeretek)
 • Webszerkesztés 2. (statikus HTML5 weboldalak, php alapú dinamikus weboldalak, blokkelemek, menük kialakítása, jQuery-alapok és műveletek)
 • Weboldal-szekciók és SEO
 • Reszponzivitás biztosítása
 • WordPress alapok
 • Egyedi webshop-ok készítésének feladatai

Együttműködő partnereink

Amennyiben a képzés után el szeretnél helyezkedni, együttműködő partnereink segítséget nyújtanak.

Manpower Group

Magyarországon 1990 óta dolgozunk azon, hogy a munkakeresők és a munkaadók egymásra találjanak. Munkavállalók ezreinek sikerében osztozunk, akik tanácsadóink segítségével találták meg a nekik megfelelő munkahelyet.

A Manpower a világ vezető munkaerő-piaci szolgáltató vállalatának a ManpowerGroup-nak a tagja, amely naponta több mint 600 000 munkavállalót és több mint 400 000 vállalatot kapcsol össze világszerte. 80 országban, közel 3 500 irodánkon keresztül kínáljuk megoldásaink széles választékát, választ adva a munkaerő-piaci nemzetközi és helyi kihívásaira.

Bővebben...

KELLY - Munkaerő-közvetítés és kölcsönzés – kicsit másként

William Russell Kelly 1946-ban nyitotta meg a Kelly Services első irodáját a Michigan állambeli Detroitban. Mindössze két munkatársa volt – és egy határozott elképzelése arról, hogy minden egyes ügyfelet úgy kell kezelni, mintha ő lenne az egyetlen. William Russell Kelly úttörő szerepet játszott az általunk ma ismert munkaerő-közvetítési és kölcsönzési ipar kialakításában....
Bővebben...

Pannon Work Zrt. - Komplex HR szolgáltatás

A Pannon-Work Csoportban valamennyien azon dolgozunk több mint 28 éve, hogy az együttműködést hasznosnak ítélje minden ügyfelünk, akiket 16 hazai és 3 külföldi kirendeltségen várunk. Szolgáltatási portfóliónk a munkaerő-kölcsönzéstől a toborzás, közvetítés, ...
Bővebben...

Mennyit keres az informatikus? Íme a 2017-es számok!

Megjelent a 2017-es Hays Salary Guide kiadványa különböző szakterületetek, köztük az informatikusok havi bruttó forint alapú minimum, maximum és átlagbéreivel. A tapasztalt informatikusok fizetésének maximuma egyre több munkakörben kezdi átlépni az egymilliós határt.

Mennyit keresnek a Java-programozók?

Sorozatunk előző részeiben azt mutattuk be, hogy mennyit keresnek a HR-esek és a call centeresek, most nézzük mennyit lehet keresni Budapesten, illetve vidéken, kezdőként, illetve pár éves szakmai tapasztalattal, ha Java-programozóként akarunk dolgozni. Az adatokat a fizetesek.hu béreket összehasonító oldaltól kaptuk.

Több tízezer informatikusra lenne szükség Magyarországon

Nagyszabású konferencián mutatják be holnap a Digitális Munkaerő Programot, amelynek egyik fő célja az informatikusok és a digitálisan magasan képzett szakemberek képzésének támogatása. Magyarországon több mint 22 ezer informatikus hiányzik. A Digitális Munkaerőpiac 2017 elnevezésű rendezvényen a digitális szempontból lemaradt mikro-, kis- és középvállalkozókat segítő Modern Vállalkozások Programjának eddigi eredményeiről is beszámolnak. A Digitális Jólét Programért felelős miniszterelnöki biztos, Deutsch Tamás, aki a konferencián előadást tart, az Origónak azt mondta: a kkv-k lemaradásban vannak a nagyvállalatokhoz képest.