ASP.NET tanfolyam

A tanfolyamról röviden

Ha érdekel a webfejlesztés, és ezt egy Microsoft által fejlesztett keretrendszeren (framework) szeretnéd megtanulni, akkor épp most bukkantál rá a számodra legkedvezőbb képzésre! Az ASP.NET tanfolyamunkon egy olyan keretrendszert ismerhetsz meg, amelyet dinamikus weboldalak, webalkalmazások és webszolgáltatások fejlesztésére hozott létre a Microsoft. Ezzel a frameworkkel egy szerveren tárolt adatokból állíthatunk elő HTML oldalakat, amelyet bármilyen kliens (Pl. a Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera) könnyen megjeleníthet.

Az ASP.Net 2002-es megjelenése óta az egyik legnagyobb webalkalmazás fejlesztési platformmá nőtte ki magát. Azoknak a weboldalaknak, melyekről tudjuk, hogy milyen szerveroldali programozási nyelvet alkalmaznak, 15.6%-a használja az ASP.NET keretrendszert (forrás: w3techs.com). Ilyen oldal például a www.xbox.com is.

Az ASP.NET-tel Objektum Orientált Programozással (OOP) írhatsz programokat, így semmi gondod nem akad majd a hatékony, korszerű OOP alapú weboldalak elkészítésével. Az ASP.NET tanfolyamon megtanulhatod magas szinten használni ezt a keretrendszert, hogy a legfejlettebb dinamikus weboldalakat és webappokat hozhasd létre, természetesen versenyképes fizetés ellenében.