Bootstrap 3.3.4 Workshop

A workshopról röviden

A Bootstrap 3.3.4 Workshop során egy sokoldalúan alkalmazható tartalomkezelő rendszert tanulhatsz meg használni. Kiválóan alkalmas reszponzív, például fejlett mobile first (az okostelefonokat előnyben részesítő) weboldalak készítésére. Ha karrierbe kezdenél IT területen, ne gondolkodj tovább, indulj el az önmegvalósítás útján! Ne csak használj, készíts is minőségi weboldalakat!

A Bootstrapet nem mások alkották meg, mint a Twitter szakemberei, Mark Otto és Jacob Thornton. Először nem volt más céljuk, mint saját használatra létrehozni egy olyan keretrendszert, ami összefogja a korábban különálló, felületfejlesztésre használt könyvtárakat.

Az eleinte Twitter Bootstrap néven ismert projekt nagyon hasznos lehet a weboldalak készítésével foglalkozóknak, mert minden olyan összetevő elérhető vele, amelyeket a honlapokon általában használni szoktak. A kor elvárásainak megfelelően jól kezeli a HTML 5 újdonságait is. A Bootstrap 3.3.4 Workshop elvégzésével kiismerheted magad a Bootstrap lehetőségeinek minden szegletében.

Ez a nyílt forráskódú CSS keretrendszer sokak számára jelentett már megoldást, amikor egy weboldalt egyszerűen és gyorsan kellett létrehozni. Ha megtanulod használni, Te lehetsz az, akit legközelebb ilyen célból megbíznak.