C# programozó tanfolyam

C# PROGRAMOZÓ TANFOLYAM

Mivel vár a C# programozó tanfolyam?

Szeretnéd tudni, hogyan fejleszthetsz olyan alkalmazásokat, amiknek nagy hasznát venné egy vállalkozás? Vagy jobban érdekel a videojátékok készítése? A C# programozó képzés segítségével mindkét területen jártasságot szerezhetsz!

 

Tudtad, hogy a programozók elsődleges jellemzője a tartósan piacképes tudás? Ennek megfelelően rendkívül keresett szakemberek, akiknek már kezdő fizetésük is magas.

Itt az ideje, hogy közéjük tartozz!

 

Oktatónk a Budapesti Műszaki Egyetemen végzett szakember, aki nagyvállalati környezetben szerzett tapasztalatot webfejlesztésben és hardverszintű programozásban.

Mi az a C#?

A C# a .NET programozási nyelve. Tisztán objektumorientált, típusbiztos, általános felhasználású nyelv, melynek tervezésénél a lehető legnagyobb produktivitás elérését tartották szem előtt. A nyelv elméletileg platform független, azonban napjainkban a legnagyobb hatékonyságot a Microsoft implementációja biztosítja.

 

Ajánljuk Neked, ha szívesen megismerkednél a logikus gondolkodásra épülő objektum orientált programozással, és a kevésbé összetett programok elkészítésén túl komolyabb kihívásokra, mélyebb tudásra is vágysz. Az elméleti alapokat a gyakorlatban, példaprogramokon keresztül sajátíthatod el. A tanfolyam elvégzését követően gyakorlati tudásod birtokában képes leszel ablakos (grafikus) adatfeldolgozó és nyilvántartó programok, valamint egyszerűbb játék programok elkészítésére.

Előfeltétel

 • IT alapismeretek (programozási nyelvek ismerete nem szükséges!)

C# programozó tanfolyam - időpontok, árak

Az ár nem tartalmazza az Áfa-t. A táblázatokban a nettó árat tüntettük fel.


2021.10.26. - 2022.01.03.
Online oktatás
Oktatási napok
kedd, csütörtök
Oktatási időpont
17:30 - 20:30
Időtartam (hó)
2 (80 óra)
Díj
195 000 Ft
Előleg
97 500 Ft
Részletfizetés
1 x 97 500 Ft
| Soter Group | Színvonalas, minőségi képzés több, mint 30 éves múlttal. | IT Academy | 1073 Budapest, Erzsébet krt.7.
2021.11.06. - 2022.01.29.
Online oktatás
Oktatási napok
szombat
Oktatási időpont
08:30 - 15:00
Időtartam (hó)
3 (80 óra)
Díj
195 000 Ft
Előleg
97 500 Ft
Részletfizetés
1 x 97 500 Ft
| Soter Group | Színvonalas, minőségi képzés több, mint 30 éves múlttal. | IT Academy | 1073 Budapest, Erzsébet krt.7.

További információ

 

Augusztusban három hét nyári szünetet tartunk!

Kargli Mirjam  •    + 36 1 887 2312  •    info@soterline.hu

A C# programozó tanfolyam tematikája

 • Algoritmikus gondolkodás elsajátítása és ismerkedés a C# nyelvvel
 • Változók és Operátorok
 • Vezérlési szerkezetek
 • Adatszerkezetek
 • Programozási algoritmusok
 • Stringek
 • Metódusok
 • Objektum-Orientált programozás
 • Generikus adatszerkezetek
 • Ablakos alkalmazások készítése

Együttműködő partnereink

Amennyiben a képzés után el szeretnél helyezkedni, együttműködő partnereink segítséget nyújtanak.

Manpower Group

Magyarországon 1990 óta dolgozunk azon, hogy a munkakeresők és a munkaadók egymásra találjanak. Munkavállalók ezreinek sikerében osztozunk, akik tanácsadóink segítségével találták meg a nekik megfelelő munkahelyet.

A Manpower a világ vezető munkaerő-piaci szolgáltató vállalatának a ManpowerGroup-nak a tagja, amely naponta több mint 600 000 munkavállalót és több mint 400 000 vállalatot kapcsol össze világszerte. 80 országban, közel 3 500 irodánkon keresztül kínáljuk megoldásaink széles választékát, választ adva a munkaerő-piaci nemzetközi és helyi kihívásaira.

Bővebben...

KELLY - Munkaerő-közvetítés és kölcsönzés – kicsit másként

William Russell Kelly 1946-ban nyitotta meg a Kelly Services első irodáját a Michigan állambeli Detroitban. Mindössze két munkatársa volt – és egy határozott elképzelése arról, hogy minden egyes ügyfelet úgy kell kezelni, mintha ő lenne az egyetlen. William Russell Kelly úttörő szerepet játszott az általunk ma ismert munkaerő-közvetítési és kölcsönzési ipar kialakításában....
Bővebben...

Pannon Work Zrt. - Komplex HR szolgáltatás

A Pannon-Work Csoportban valamennyien azon dolgozunk több mint 28 éve, hogy az együttműködést hasznosnak ítélje minden ügyfelünk, akiket 16 hazai és 3 külföldi kirendeltségen várunk. Szolgáltatási portfóliónk a munkaerő-kölcsönzéstől a toborzás, közvetítés, ...
Bővebben...

Mennyit keres az informatikus? Íme a 2017-es számok!

Megjelent a 2017-es Hays Salary Guide kiadványa különböző szakterületetek, köztük az informatikusok havi bruttó forint alapú minimum, maximum és átlagbéreivel. A tapasztalt informatikusok fizetésének maximuma egyre több munkakörben kezdi átlépni az egymilliós határt.

Mennyit keresnek a Java-programozók?

Sorozatunk előző részeiben azt mutattuk be, hogy mennyit keresnek a HR-esek és a call centeresek, most nézzük mennyit lehet keresni Budapesten, illetve vidéken, kezdőként, illetve pár éves szakmai tapasztalattal, ha Java-programozóként akarunk dolgozni. Az adatokat a fizetesek.hu béreket összehasonító oldaltól kaptuk.

Több tízezer informatikusra lenne szükség Magyarországon

Nagyszabású konferencián mutatják be holnap a Digitális Munkaerő Programot, amelynek egyik fő célja az informatikusok és a digitálisan magasan képzett szakemberek képzésének támogatása. Magyarországon több mint 22 ezer informatikus hiányzik. A Digitális Munkaerőpiac 2017 elnevezésű rendezvényen a digitális szempontból lemaradt mikro-, kis- és középvállalkozókat segítő Modern Vállalkozások Programjának eddigi eredményeiről is beszámolnak. A Digitális Jólét Programért felelős miniszterelnöki biztos, Deutsch Tamás, aki a konferencián előadást tart, az Origónak azt mondta: a kkv-k lemaradásban vannak a nagyvállalatokhoz képest.