iOS APPLIKÁCIÓ FEJLESZTŐ TANFOLYAM

AZ IOS APPLIKÁCIÓ FEJLESZTŐ KÉPZÉSRŐL RÖVIDEN

iOS APPLIKÁCIÓ FEJLESZTŐ TANFOLYAM - iOS PROGRAMOZÁS AZ IPHONE ELEGANCIÁJÁBAN ÉS MINŐSÉGÉBEN!

Az iOS programozás a világ egyik legkeresettebb munkája, mivel több platformon is használhatóak az elkészített szoftverek. Az Apple eszközök programozása meglehetősen profitképes szakma, mivel a világ legnagyobb mobiltelefongyártó cégének ügyfélköre folyamatosan növekszik, emiatt folyamatosan nagy szükség van a programozókra. Lehet státusz szimbólumnak nevezni, lehet a legjobb mobiltelefonnak gondolni, de egy dolog biztos: eleganciájában és minőségében utolérhetetlen az Apple iPhone, ezért is érdemes elvégezni iOS applikáció fejlesztő tanfolyamunkat. A képzés során megismerkedsz az iOS programozás világával, a gyakorlatban használt technológiákkal, eljárásokkal. Az iOS fejlesztők applikációi a legoptimálisabb módon használják ki a készülékek egyedi lehetőségeit és erőforrásait, hűen az iOS rendszerhez: körültekintően és hatékonyan, amelyre a képzés során kiemelt hangsúlyt helyezünk.

Célozd meg korunk egyik legnagyszerűbb és legnépszerűbb operációs rendszerét!

Célozd meg korunk egyik legnagyszerűbb és legnépszerűbb operációs rendszerét!

A tökéletesre csiszolt iOS rendszer 2008 óta töretlen sikernek örvend megbízhatóságának és sebességének köszönhetően. Saját fejlesztésű appjaiddal te is a sikersztori részese lehetsz!

Vegyél részt képzésünkön, és ismerd meg az iOS-t teljes körűen, kívül-belül!

Vegyél részt képzésünkön, és ismerd meg az iOS-t teljes körűen, kívül-belül!

Tanfolyamunk segítségével kiváló ismerője leszel az iOS kezelőfelületének, és mindennek, ami mögötte van. Mások csak ikonokat látnak, de te tudni fogod, hogy sokkal többről van szó!

Fejlessz alkalmazásokat különböző Apple eszközökre!

Fejlessz alkalmazásokat különböző Apple eszközökre!

Hibátlanul működő alkalmazásokat készíthetsz a méltán legendás iPhone és iPad készülékekre, sőt, a megszerzett alapokkal és egy kis továbbtanulással akár az Apple Watch-ra is fejleszthetsz!

Végeztél a képzéssel. Hidd el, meglesz a gyümölcse!

Végeztél a képzéssel. Hidd el, meglesz a gyümölcse!

Szép munka! Minden akadályt leküzdöttél, és profi iOS alkalmazásfejlesztővé váltál. Már csak egyvalami áll előtted; a siker! Nincs más hátra, mint élvezni a magas kezdő fizetést!

MENNYI IDŐBE TELIK AZ iOS APPLIKÁCIÓ FEJLESZTŐ KÉPZÉS ELVÉGZÉSE?

 • iOS programozó képzésünket munkaidő mellett 3 hónap alatt tudod elvégezni, a pontos befejezési időpontról a megadott elérhetőségeinken érdeklődhetsz.
 • Hétköznapi képzés esetén: Az órák  heti két alkalommal vannak kedden és csütörtökön 17:30-tól,
  mindegyik alkalommal 4 kontaktórát tartunk (4x45 perc).
 • Hétvégi képzés esetén: az órák heti egy alkalommal vannak szombat 8:30-tól,  mindegyik alkalommal  8 kontaktórát tartunk.

iOS APPLIKÁCIÓ FEJLESZTŐ

Előfeltétel

FIGYELEM!
Ha már rendelkezel alaptudással, csatlakozhatsz! A képzés moduláris felépítésű, így az alapozó modul után lehetőséged lesz a szakmai modulokba becsatlakozni.

 • logikai érzék
 • alapszintű angol nyelvtudás
 • érdeklődés

Indulással kapcsolatos adatok

Az ár nem tartalmazza az Áfa-t. A táblázatokban a nettó árat tüntettük fel.


További információ

 

Augusztusban három hét nyári szünetet tartunk!

Józan Noémi  •    +36 1 887 2352  •    jozan.noemi@soterline.hu

Hogyan történik az online oktatás?
A tanórák az előre meghirdetett oktatási időpontokban zajlanak, valós idejű, élő online órák keretében. Ezekben az időpontokban az oktató és a tanfolyami résztvevők a Microsoft Teams felületre csatlakozva kommunikálnak egymással. Így az oktatóval és a csoport többi tagjával végig lehetőség van a kapcsolattartásra.

AJÁNLÓI PROGRAM: 5% KEDVEZMÉNY!

it-academy-robot

Add tovább tanfolyamunk hírét, és tanulj még kedvezőbb áron az IT Academyn!

 

Amennyiben a Te ajánlásoddal iratkozik be a képzésre egy új hallgató, és az ajánlást írásban jelzi nekünk,

a képzés díjából további 5% kedvezményben részesülsz, egyösszegű és részletfizetés esetén is!

Az iOS programozó tanfolyam tematikája

App Store

A képzés során minden hallgató saját maga fog egy applikációt fejleszteni, amelyet utána akár a App Store-ban is publikálhat, így bárki számára elérhetővé teheti.

Felvétel

A gyakorlati órák alkalmával mindent rögzítünk, amit a monitoron látsz. A felvett anyagot bármikor visszanézheted, ha otthon gyakorolnál.

 • Programozási alapismeretek
 • Bevezetés a mobil fejlesztésbe
 • swif-32x32 iOS fejlesztési alapok (Swift)
 • iOS alkalmazások felépitése, MVC
 • View elemek, Xcode designer, outletek, esemény kezelés
 • UI fejlesztés
 • Autolayout, scrollview, Stack View, animációk
 • Üzleti logika
 • Rest API használat
 • REST, JSON, Async
 • Tesztelés

Együttműködő partnereink

Manpower Group

Magyarországon 1990 óta dolgozunk azon, hogy a munkakeresők és a munkaadók egymásra találjanak. Munkavállalók ezreinek sikerében osztozunk, akik tanácsadóink segítségével találták meg a nekik megfelelő munkahelyet.

A Manpower a világ vezető munkaerő-piaci szolgáltató vállalatának a ManpowerGroup-nak a tagja, amely naponta több mint 600 000 munkavállalót és több mint 400 000 vállalatot kapcsol össze világszerte. 80 országban, közel 3 500 irodánkon keresztül kínáljuk megoldásaink széles választékát, választ adva a munkaerő-piaci nemzetközi és helyi kihívásaira.

Bővebben...

KELLY - Munkaerő-közvetítés és kölcsönzés – kicsit másként

William Russell Kelly 1946-ban nyitotta meg a Kelly Services első irodáját a Michigan állambeli Detroitban. Mindössze két munkatársa volt – és egy határozott elképzelése arról, hogy minden egyes ügyfelet úgy kell kezelni, mintha ő lenne az egyetlen. William Russell Kelly úttörő szerepet játszott az általunk ma ismert munkaerő-közvetítési és kölcsönzési ipar kialakításában....
Bővebben...

Pannon Work Zrt. - Komplex HR szolgáltatás

A Pannon-Work Csoportban valamennyien azon dolgozunk több mint 28 éve, hogy az együttműködést hasznosnak ítélje minden ügyfelünk, akiket 16 hazai és 3 külföldi kirendeltségen várunk. Szolgáltatási portfóliónk a munkaerő-kölcsönzéstől a toborzás, közvetítés, ...
Bővebben...

Az innovatív fiataloké a jövő: Még mindig közel 40 ezer fős hiány van az informatikai szektorban

Az informatikusok világa ma már koránt sem csak egy magányos tevékenység az irodák egyik kis szobájában. Ez a szerteágazó tudományág megannyi kihívást és kreatív lehetőséget rejt, és napjaink legkeresettebb szakmáit foglalja magába. De hogy mitől is ilyen népszerű ez a terület?

40 ezer informatikust vár a munkaerőpiac