Joomla tanfolyam

A tanfolyamról röviden

A Joomla! nem a véletlennek köszönheti átütő sikerét. Fő előnyei közé sorolható a moduláris felépítés, a magas szintű hozzáférés vezérlés, és nem kevesebb mint 7700 kiegészítés érhető el hozzá. Joomla! tanfolyamunkon ezzel az egyszerűen használható keretrendszerrel azok is megtanulhatnak weboldalt készíteni, akik nem akarnak programozók lenni.

A Joomla! tartalomkezelő rendszert (Content Management System, CMS) 2014 februárjára már több mint 50 millió alkalommal töltötték le (forrás: marketwired.com). Jelenleg 64 nyelven érhető el, és a CMS-ek között csupán a WordPress előzi meg. Biztos lehetsz benne, hogy a Joomla! képzésen egy korunk igényeinek maradéktalanul megfelelő, folyamatosan frissülő tartalomkezelővel ismerkedsz majd meg.

Annak, aki Joomla!-t használ, nem kell megtanulnia a programozás bonyolult folyamatát, viszont így is létrehozhat akár saját sablonokat is weboldala számára, amiket aztán szabadon cserélhet, módosíthat. A Joomla! pillanatok alatt telepíthető egy webtárhelyre, és pár óra munkával el is készíthető vele egy weblap. Képeket, videóanyagokat, zenét és tulajdonképpen bármilyen tartalmat feltölthetünk. A létrehozott weboldal lehet akár egy webshop is. Az internetes vásárlás teljesen hétköznapi tevékenység lett, ezért az üzletek szolgáltatásai között egyre többször jelenik meg az internetes vásárlás lehetősége. Ha szeretnél egy cégnek például webshopot készíteni, akkor ne habozz, Joomla! tanfolyamunkon a helyed!