PHP tanfolyam

A tanfolyamról röviden

A PHP egy szerveroldali szkriptnyelv elsősorban dinamikus weboldalak készítésére, de alkalmazható általános célú programozási nyelvként is. A PHP tanfolyamon az első olyan szkriptnyelvek egyikével ismerkedhetsz meg, amelyek külső fájl használata helyett HTML oldalba ágyazhatók. Szintaxisa leginkább a C programozási nyelvéhez hasonlít.

Amennyiben kipróbálnád magad webfejlesztőként, válaszd sokoldalú PHP tanfolyamunkat, hiszen kezdőkkel és haladókkal egyaránt foglalkozunk, így mindenki a neki megfelelő szinten tanulhat. Szorgalmas munkával megtapasztalhatod, milyen érzés felépíteni valami teljesen újat pusztán egy nyelv ismeretével, és nem mellesleg a fizetésedre sem panaszkodhatsz majd. Webfejlesztők mindenhová kellenek, tekintve, hogy weboldalakat majdnem minden cég használ, és ha igazán korszerű felületet szeretnének, akkor dinamikus weboldal elkészítését kérik.

Ha unod, hogy csak felhasználói szemmel láthatod az általad látogatott weblapokat, és szeretnél átlátni a „másik oldalra”, ezt a PHP tanfolyamon bármikor megteheted. Teljesen más nézőpontból ismerheted meg az IT-t, és természetesen hozzá is adhatsz munkáddal ehhez a rendkívül fejlett, de még mindig folyamatosan formálódó iparághoz.