Webdesigner tanfolyam

Webdesigner tanfolyam

Kreatív munkát keresel, ahol minden feladattal valami újat alkothatsz, és érdekel az informatika, a weboldalak is? Szeretnél létrehozni valamit, amire felfigyelnek az emberek, és akár trendet is indíthatsz vele? Ha igen, akkor a webdesigner képzés a Te tanfolyamod!

 

Egy vállalat, szervezet számára vitális, hogy a trendeknek megfelelő, vagy éppen formabontó, magával ragadó arculatot alakítson ki, amely hozzájárul egy pozitív imázs létrejöttéhez. Egy céggel gyakran az interneten találkozik először a célközönség, így itt éri őket az első impulzus. Ez az, amiért elengedhetetlen, hogy a weboldal megjelenését profi szakemberre bízzák.

 

A webdesigner tanfolyam azért indul, hogy az egyik ilyen profi szakember belőled válhasson. Megszerezheted a szükséges grafikai ismereteket, tipográfiát, színtant tanulhatsz, megtudhatod, hogyan kell kialakítani egy megkapó layoutot. Kiismerheted magad a webergonómia szabályai között, hogy a felhasználók számára kényelmes, jól használható és áttekinthető webes felületet hozz létre.

KINEK AJÁNLOTT A WEBDESIGNER TANFOLYAM?

A webdesigner képzést azoknak az érdeklődőknek ajánljuk, akik szívesen terveznének lenyűgöző megjelenésű, felhasználóbarát, jól használható weboldalakat. Akár azért, mert grafikusként szeretnének elhelyezkedni (vagy önálló vállalkozást indítanának), akár azért, mert jelenlegi munkakörük megköveteli a webes tartalmak szerkesztését és kezelését. Továbbá azok számára is hasznos lehet képzésünk, akik szívesen szereznének komolyabb informatikai ismereteket, de még nem tudják biztosan, hogy milyen irányba szeretnének elindulni az IT területén. A webdesigner tanfolyam során a nagy nemzetközi gyártók által készített, világszerte ismert szoftvereket mutatjuk be. Akik ismerik ezeket az egységes felületű szoftvereket, azoknak sokkal könnyebb dolguk lesz, ha később önállóan szeretnének továbbtanulni!

A WEBDESIGNER KÉPZÉS MODULJAIHOZ HASZNÁLT SZOFTVEREK

HTML5 és CSS3, Bootstrap 4

  • Windows: Notepad++
  • MacOS: Visual Studio Code

Dreamweaver

  • Adobe Dreamweaver CC

A HTML és CSS3, valamint a Bootstrap 4 moduloknál ajáljuk Windowson használható Notepad++ használatát. A Visual Studio Code nagyon sok segítséget nyújt a kódolás során, mely egy tapasztalt felhasználó számára nagyon hasznos. (Szinte helyettünk ír.) Egy kezdő számára viszont nagyon fontos, hogy helyesen tanulja meg a szintaktikát, melyhez szükség van arra, hogy maga írjon le mindent.

Webdesigner tanfolyam - időpontok, árak

Csak céges megrendelésre! Csoportos megrendelés esetén a csoport igényeihez igazodó egyedi tematikát, időpontokat és árat biztosítunk.

További információ

 

Augusztusban három hét nyári szünetet tartunk!

Gyökeres Sándor  •    + 36 1 887 2353  •    info@soterline.hu

Együttműködő partnereink

Amennyiben a képzés után el szeretnél helyezkedni, együttműködő partnereink segítséget nyújtanak.

Manpower Group

Magyarországon 1990 óta dolgozunk azon, hogy a munkakeresők és a munkaadók egymásra találjanak. Munkavállalók ezreinek sikerében osztozunk, akik tanácsadóink segítségével találták meg a nekik megfelelő munkahelyet.

A Manpower a világ vezető munkaerő-piaci szolgáltató vállalatának a ManpowerGroup-nak a tagja, amely naponta több mint 600 000 munkavállalót és több mint 400 000 vállalatot kapcsol össze világszerte. 80 országban, közel 3 500 irodánkon keresztül kínáljuk megoldásaink széles választékát, választ adva a munkaerő-piaci nemzetközi és helyi kihívásaira.

Bővebben...

KELLY - Munkaerő-közvetítés és kölcsönzés – kicsit másként

William Russell Kelly 1946-ban nyitotta meg a Kelly Services első irodáját a Michigan állambeli Detroitban. Mindössze két munkatársa volt – és egy határozott elképzelése arról, hogy minden egyes ügyfelet úgy kell kezelni, mintha ő lenne az egyetlen. William Russell Kelly úttörő szerepet játszott az általunk ma ismert munkaerő-közvetítési és kölcsönzési ipar kialakításában....
Bővebben...

Pannon Work Zrt. - Komplex HR szolgáltatás

A Pannon-Work Csoportban valamennyien azon dolgozunk több mint 30 éve, hogy az együttműködést hasznosnak ítélje minden ügyfelünk, akiket 16 hazai és 3 külföldi kirendeltségen várunk. Szolgáltatási portfóliónk a munkaerő-kölcsönzéstől a toborzás, közvetítés, ...
Bővebben...

Az innovatív fiataloké a jövő: Még mindig közel 40 ezer fős hiány van az informatikai szektorban

Az informatikusok világa ma már koránt sem csak egy magányos tevékenység az irodák egyik kis szobájában. Ez a szerteágazó tudományág megannyi kihívást és kreatív lehetőséget rejt, és napjaink legkeresettebb szakmáit foglalja magába. De hogy mitől is ilyen népszerű ez a terület?

40 ezer informatikust vár a munkaerőpiac